Partnersearch

Vind jouw optimale partners

Start-up’s en innovators zoeken investeerders en partners om door te breken!

Deze start-up’s en innovators worden door ons begeleid bij hun zoektocht naar investeerders en partners:

 • Statia Hydrogen Company
  Met de inzet van leegstaande opslagtanks, hoogteverschil en zonne-energie wordt voor het hele eiland en ook voor de export schone energie opgewekt.
 • Steam-box
  Met de Stem-box kan je op elk moment, waar je ook bent, zonder stroomvoorziening, je maaltijd opwarmen. Handig voor iedereen die dagelijks ‘op de weg’ zit, of ook op kantoor graag warm wil lunchen.
 • Presol
  Presol levert maatwerk prefab wandpanelen, voorzien van isolatiemateriaal, voor montage aan de binnengevels van woningen. Snel en goedkoop  woningen isoleren, zonder dat de bewoners het huis hoeven te verlaten.
 • PROXST
  Een innovatie methode om het lichaam volledig in balans te krijgen. Een vervolg op  behandelingen en producten van Rob Krullaards die hun waarde al hebben bewezen!
  DimLab
  De Academic Routeplanner van DimLab is en webplatform voor universiteiten om studenten blij te maken bij het studeren, medewerkers te ondersteunen bij het presteren en het management te inspireren bij het leiden van universiteiten.
 • TranZero
  De BubleFlush van TranZero is het eerste actieve toilet reiniging systeem ter wereld, dat het toilet perfect en hygiënisch schoonmaakt zonder gebruik te maken van agressieve en milieubelastende stoffen. In slechts enkele seconden rekent het af met vervuiling, kalkaanslag, bacteriën en visrussen.
 • EigenID
  Met de Showerdrop van EigenID blijft de douchekop op zijn plaats en wordt de douchestang op- en neer bewogen. Door middel van een “verstelstang geleider” die wordt bevestigd op een vaste, voor iedereen bereikbare, plaats aan de muur is het mogelijk de verstelstang met douchekop en douche houder omhoog en omlaag laten schuiven.
 • Treehold
  De ‘Kastanje-technologie’ van Treehold is gebaseerd op een door Wageningen Universiteit ontwikkelde en beproefde methode om zieke kastanje bomen te genezen. De ziekmakende bacteriekolonie wordt kortstondig met een thermische behandeling geëlimineerd, waarna de boom vervolgens instaat is zichzelf te weren tegen nieuw ‘aanvallen’.

Zie jij mogelijkheden om 1 of meer van bovenstaande start-up’s en/of innovators te helpen, of kan jij ons in contact brengen met een partij die dat kan? Maak dan een afspraak met Hans Kamphuis via hans@innovation-link.nl, dan kunnen we samen de mogelijkheden doornemen.