Advies op maat

Innovationlink helpt innovators

Wij helpen jou om jouw vinding succesvol naar de markt te brengen

In een kennismakingsgesprek presenteren wij onze aanpak met de Innovatiescan voor jouw uitvinding en ontvang jij gratis het Handboek ‘Van Inventie naar Innovatie’.

Als jij besluit om met ons verder te gaan zetten we de volgende stappen:

  1. Samen vullen we de Innovationlink Matrix in; hieruit kunnen 2 trajecten volgen:
  2. Wij helpen jou om jouw uitvinding zelf naar de markt te brengen ;
  3. Wij zoeken een koper om jouw uitvinding naar de markt te brengen.

Ad 1. Innovationlink Matrix
In het Handboek “Van Inventie naar Innovatie” wordt de Innovationlink Matrix toegelicht. Nadat jij deze Matrix eerst zelf zo ver mogelijk hebt ingevuld, wordt deze samen met ons besproken en verder compleet gemaakt. Dan is inzichtelijk wat er wel en niet op korte en lange termijn dient te gebeuren. Hieruit volgen ook de vervolgacties voor jou en ons, afhankelijk van de manier waarop jij jouw vinding verder wil gaan ontwikkelen: zelf, door een ondernemer of door een onderneming.
Bespreking en definitieve invulling van de Matrix kost € 1.000,-, onafhankelijk van de tijdsduur van de werkzaamheden voor ons.

Ad 2. Zelf verder ontwikkelen
In dit geval bespreken we regelmatig de vorderingen met behulp van de Matrix.
Wij faciliteren deze ‘monitoring’ en wij helpen ook bij het vinden van relevantie kennis en expertise voor jouw innovatieproces. Ons Innovationlink Netwerk bestaat uit experts uit alle relevante disciplines. De vergoeding voor de besprekingen en actualisering van de Matrix bedraagt € 125,- per uur.

Ad 3. Verkoop
Wij beschikken over een bestand van meer dan 50 ondernemende investeerders, die op zoek zijn naar uitvindingen. Voor het zoeken van koper(s) stellen wij een Verkoopmemorandum op, waarvoor wij een bedrag van € 1.000,- rekenen. Indien jouw uitvinding verkocht wordt ontvangen wij hiervoor een vergoeding van 5 % van de gerealiseerde investering en/of jouw lumpsum en/of jouw licentievergoeding.

Bij de verkoop van uitvindingen werken wij samen met de professionele innovatiemakelaar Progest.

Graag maken wij een afspraak om kennis met jou en jouw uitvinding te maken!

Contact: Hans Kamphuis / E: hans@innovation-link.nl / M: 06 51 44 51 07