Voor al die 250.000 mensen in NL die bezig zijn met innovatie

Over Innovationlink

Missie
De missie van Innovationlink is om professionals met gebruikersinnovaties en innovatieve start-up’s te helpen om hun initiatief effectief tot succesvolle bedrijvigheid te brengen.

Iniatiefnemer
Initiatiefnemer van Innovationlink is Innovatiespecialist Hans Kamphuis. Hans stond aan de basis van het Uitvinderscentrum Nederland ID-NL, tijdschrift voor Vormgeving ITEMS, de Stichting Industrieel Ontwerpen Nederland ioN en het platform voor innovatief bouwen booosting. Als directielid van Adviesbureau Winkelman Van Hessen heeft hij met name zakelijke en technologische cliënten geadviseerd, zoals Polaroid, TNO, ESA, Syntens, Shimano, Monsterboard, Media Plaza en NedCar PD&E.
Daarnaast is hij 10 jaar voorzitter geweest van de Nederlandse Orde van Uitvinders NOVU.
Met de Open Design Aanpak heeft hij o.a. de volgende nieuwe producten naar de markt begeleid: KEES , Krullaards Perfect Reset  en de Babywatcher.
Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft hij als innovatieadviseur het zoeken van partners voor research, innovatie en handel in het Buitenland gefaciliteerd.
Tenslotte is hij commissielid bij de NWO Toegepaste Technische Wetenschappen en heeft hij het “Handboek Van Inventie naar Innovatie” geschreven waarin de ‘Innovationlink Matrix’ wordt behandeld die jou helpt om van jouw inventie een innovatie te maken.

 

Heb je een vraag?

Vul dan het mailformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Mail ons