Voor al die 250.000 mensen in NL die bezig zijn met innovatie

Over Innovationlink

 

Wist je dat er tussen de 250.000 en 300.000 min of meer professionele innovators en uitvinders in Nederland actief zijn? Zij kunnen allemaal profiteren van het netwerk, de expertise en events van Innovationlink.

Visie
Een holistische aanpak om te komen van idee tot innovatie ontbreekt in Nederland. Een dergelijke benadering lijkt ons zeer gewenst in de complexe en verknoopte innovatiewereld, zeker als je bedenkt dat er in ons land zoveel professionals bezig zijn met innovatie. Er zijn nu veel gefragmenteerde initiatieven, maar niet één centrale plek waar expertise, kennisuitwisseling en matchmaking samenkomen. Daarom is er Innovationlink. Hét netwerk van inventie tot innovatie, dat inspireert, verbindt en mogelijk maakt.

Missie
Zorgen dat meer innovaties werkelijkheid worden door innovators en experts regionaal en voor langere tijd met elkaar te verbinden.

Iniatiefnemer

Initiatiefnemer van Innovationlink is Hans Kamphuis, auteur van het handboek ‘Van Inventie naar Innovatie’. Tevens heeft hij aan de basis gestaan van het tijdschrift Utopia, Uitvinderscentrum ID-NL, tijdschrift Items, ioN, booosting en de Open Design Aanpak. Hij is 10 jaar voorzitter van de NOVU geweest en is momenteel lid van de Take-Off commissie van het NWO.

 

Heb je een vraag?

Vul dan het mailformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Mail ons