van idee tot marktintroductie

Ontdek de 11 schakels van innovatie

Handboek

 

In de voetsporen van Yepp en Senz
Leer van de successen van onder andere Yepp, Senz en Kees. Hoe brachten zij hun innovatie op de markt? Welk pad legden zij af op weg naar een miljoenenbedrijf, Nederlands statussymbool en introductie van veganistische kaas? Het ging beslist niet over rozen, maar je weet: goede ideeën komen altijd op de markt.

Van inventie naar innovatie
Je leest er alles over in het handboek “Van Inventie naar Innovatie”, dat bol staat van de praktijkvoorbeelden en die de 11 essentiële schakels van het innovatieproces belicht.

Over de auteur
Auteur van het handboek is Hans Kamphuis. Hij heeft in het najaar van 2019 een gloednieuwe en uitgebreide versie opgeleverd. Daarin heeft hij al zijn expertise op het gebied van patenten, netwerken en innovaties op een toegankelijke en concrete manier gebundeld. Hans Kamphuis werkt ook bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland als adviseur internationaal innoveren en ondernemen in het Enterprise Europe Network en is onlangs benoemd tot Visiting Professor aan de Universiteit van Nanjing in China, waar hij studenten onderricht over de innovatieketen.

Gratis voor leden
Als lid van de Innovationlink Community krijg je het handboek gratis bij je lidmaatschap. Andere geïnteresseerden kunnen het boek voor € 30 (incl. BTW, excl. verzendkosten) bestellen.

Presenteer je bedrijf in het handboek
Is jouw bedrijf als Partner of Founding Partner bij de Innovationlink Community aangesloten of neem je deel aan Innovationlink LIVE? Dan is het mogelijk om een advertorial in het boek te plaatsen. Daarin kun je jouw expertise kenbaar maken en je bedrijf presenteren met een logo, tekst en beeld. Stuur ons een mail met je voorkeuren, dan informeren we je graag over de eerstvolgende publicatiemogelijkheid.