van idee tot marktintroductie

Ontdek de 11 schakels van innovatie

Handboek

 

Van inventie naar innovatie
Goede ideeën komen altijd op de markt! Maar wat is een goed idee? Wil jij inventies op waarde schatten en ontdekken of ze ook marktpotentie hebben? Je leest er alles over in het “Handboek van inventie naar innovatie”, dat bol staat van de praktijkvoorbeelden en dat de 11 essentiële schakels van het innovatieproces belicht. Het handboek telt 108 pagina’s en bevat achtergronden, inzichten en heel veel verwijzingen naar instellingen en bedrijven die kunnen helpen om uitvindingen en innovaties te ontwikkelen tot marktrijp product.

Over de auteur
Auteur van het handboek is Hans Kamphuis. Hij heeft in het najaar van 2019 een gloednieuwe en uitgebreide versie opgeleverd. Daarin heeft hij al zijn expertise en 40 jaar ervaring op het gebied van innovaties, ondernemersschap en netwerken op een toegankelijke en concrete manier gebundeld. 

Gratis voor leden
Als lid van de Innovationlink Community krijg je het handboek gratis bij je lidmaatschap. Andere geïnteresseerden kunnen het boek voor € 20 (incl. BTW, excl. verzendkosten) bestellen.

Presenteer je bedrijf in het handboek
Is jouw bedrijf als Partner of Founding Partner bij de Innovationlink Community aangesloten of neem je deel aan Innovationlink LIVE? Dan is het mogelijk om een advertorial in het boek te plaatsen. Daarin kun je jouw expertise kenbaar maken en je bedrijf presenteren met een logo, tekst en beeld. Stuur ons een mail met je voorkeuren, dan informeren we je graag over de eerstvolgende publicatiemogelijkheid.