leg de link

Leden krijgen méér: inspiratie, contacten en voordeel

Zo werkt het

Leden van Innovationlink worden in de Networkapp opgenomen. Een besloten omgeving, toegankelijk vanaf je smartphone, waarmee je in verbinding staat met alle andere leden: innovators en experts. Via deze app kun je contact leggen, vragen stellen en kennis delen.

Innovationlink Netwerk

Hét innovatienetwerk om ‘verborgen innovaties’ te katalyseren
Er komt veel kijken bij een marktintroductie. Van eerste idee tot haalbaarheidsstudie. Van patent tot business case. Van subsidie tot sales. In dat proces kunnen uitvinders/innovators wel wat hulp en advies gebruiken. Het Innovationlink Netwerk is een netwerk van innovators én experts met een achtergrond in het bedrijfsleven, bij kennisinstellingen of bij de overheid.

Uniek netwerk in Nederland
Samen vertegenwoordigen zij de hele innovatieketen met 11 expertisegebieden. Een uniek netwerk in Nederland dat een totaaloverzicht biedt van de benodigde kennis, dienstverlening en zakelijke netwerken die nodig zijn om een product of dienst succesvol op de markt te brengen.

Ledenvoordeel
Voor het lidmaatschap is men 500,- euro per jaar verschuldigd, waarvoor de volgende activiteiten en faciliteiten worden geleverd:

Toegang tot alle Netwerkbijeenkomsten
Permanent in de Netwerk app
Mogelijkheid om bij elke bijeenkomst introducees mee te nemen
Vermelding als dienstverlener op de website van Innovationlink
Toegang tot alle Pitchbijeenkomsten
Mogelijkheid om de eigen diensten aan te bieden
Mogelijkheid om als gastorganisatie op te treden voor een Netwerkbijeenkomst
Mogelijkheid om een masterclass te verzorgen
Gratis het “Handboek van Inventie naar Innovatie”

De voordelen van het lidmaatschap van Innovationlink op een rij:

Interessant multidisciplinair innovatie netwerk
Veel mogelijkheden om in contact met prospects te komen
Veel mogelijkheden om de eigen expertise te presenteren
Veel mogelijkheden om actief bij innovatieprocessen betrokken te raken
Veel momenten waarop nieuwe (innovatie)kennis wordt opgedaan

Altijd toegang tot de juiste kennis en partners
In het Innovationlink Netwerk kun je precies die partners vinden die jij nodig hebt om innovatie verder te brengen. Heb je een financieringsvraag? Wil je meer weten over intellectueel eigendom? Wil je aan de slag met prototyping en ontwerp? Of zoek je een samenwerkingspartner? Het staat ook allemaal verwoord in het handboek ‘Van inventie naar innovatie’ van Hans Kamphuis, dat je bij je lidmaatschap cadeau krijgt.

Nog sneller schakelen tijdens netwerkevents
Leden hebben gratis toegang tot alle netwerkbijeenkomsten die op verschillende plekken in Nederland plaatsvinden en waar een inhoudelijk programma gecombineerd wordt met de mogelijkheid om leden van het Netwerk live te ontmoeten. Zo kun je nóg sneller schakelen om innovatie verder te brengen.

Organiseer een Netwerkbijeenkomst
Leden van het Innovationlink Netwerk hebben de mogelijkheid om een Netwerkbijeenkomst te organiseren, waarbij het Innovationlink Netwerk wordt uitgenodigd voor een presentatie of pitch. Denk hierbij aan een bank die meer vertelt over financieringsmogelijkheden of een octrooideskundige die je meeneemt in de wereld van patenten. Steeds met de mogelijkheid om te netwerken en contacten te leggen met voor jou relevante partijen.

 

Introductiekorting

Wie nu lid wordt betaalt tot 31-12-2023 € 675,- i.p.v. €750,- excl. btw

Lid worden