leg de link

Leden krijgen méér: inspiratie, contacten en voordeel

Zo werkt het

Leden van Innovationlink worden in de Networkapp opgenomen. Een besloten omgeving, toegankelijk vanaf je smartphone, waarmee je in verbinding staat met alle andere leden: innovators en experts. Via deze app kun je contact leggen, vragen stellen en kennis delen.

Innovationlink Community

 

Hét innovatienetwerk om ‘verborgen innovaties’ te katalyseren
Er komt veel kijken bij een marktintroductie. Van eerste idee tot haalbaarheidsstudie. Van patent tot business case. Van subsidie tot sales. In dat proces kunnen uitvinders/innovators wel wat hulp en advies gebruiken. De Innovationlink Community is een netwerk van innovators én experts met een achtergrond in het bedrijfsleven, bij kennisinstellingen of bij de overheid.

Uniek netwerk in Nederland
Samen vertegenwoordigen zij de hele innovatieketen met 11 expertisegebieden. Een uniek netwerk in Nederland dat een totaaloverzicht biedt van de benodigde kennis, dienstverlening en zakelijke netwerken die nodig zijn om een product of dienst succesvol op de markt te brengen.

Ledenvoordeel
Veel van onze dienstverlening gaat digitaal. Als lid profiteer je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar van alle expertise en contacten van het netwerk. Leden van de Innovationlink Community worden in de Networkapp opgenomen. Een besloten omgeving, toegankelijk vanaf je smartphone, waarmee je in verbinding staat met alle andere leden: innovators en experts.

Altijd toegang tot de juiste kennis en partners
In de Innovationlink Community kun je precies die partners vinden die jij op een X moment nodig hebt om innovatie verder te brengen. Heb je een financieringsvraag? Wil je meer weten over intellectueel eigendom? Wil je aan de slag met prototyping en ontwerp? Of zoek je een samenwerkingspartner? Het staat ook allemaal verwoord in het handboek ‘Van inventie naar innovatie’ van Hans Kamphuis, dat je bij je lidmaatschap cadeau krijgt.

Nog sneller schakelen tijdens netwerkevents
Leden kunnen daarnaast advies op maat krijgen via onze helpdesk en hebben gratis toegang tot Innovationlink LIVE, het netwerkevent dat op verschillende plekken in Nederland plaatsvindt en waar een inhoudelijk programma gecombineerd wordt met de mogelijkheid om leden uit de Community live te ontmoeten. Zo kun je nóg sneller schakelen om innovatie verder te brengen.

Organiseer een bedrijfsbezoek
Experts hebben verder de mogelijkheid om een bedrijfsbezoek te organiseren, waarbij (een deel van) de Innovationlink Community wordt uitgenodigd voor een presentatie of workshop. Denk hierbij aan een bank die meer vertelt over financieringsmogelijkheden of een octrooideskundige die je meeneemt in de wereld van patenten. Steeds met de mogelijkheid om te netwerken en contacten te leggen met voor jou relevante partijen.

 

Coronacrisis-korting

Wie nu lid wordt voor 2020, krijgt 50% korting ten tijde van de Coronacrisis. Als innovator/uitvinder betaal je slechts € 75, als expert/ dienstverlener nog maar € 250.

Lid worden

Welk lidmaatschap past bij jou?

Nadat je je hebt aangemeld en betaald, ontvang je binnen 5 dagen een mail met een persoonlijke code om toegang te krijgen tot Networkapp.