netwerkevent

Terugblik op 26 november 2019

Innovationlink LIVE

 

Op dinsdag 26 november 2019 vond in Tilburg Innovationlink LIVE plaats. Hét netwerkevent dat in één dag alle kennis en experts bij elkaar brengt om van inventie naar succesvolle innovatie te komen. Het event bood van 9 tot 18 uur een veelzijdig programma met keynotes, presentaties, informatiestands en matchmaking. 

Zicht op concrete kansen
Verschillende experts gaven antwoord op vragen als: Waar kan/moet je rekening mee houden om een idee goed te beschermen? Op welke manieren kun je geld genereren met ideeën, ontwerpen of patenten? Hoe kom je aan afnemers of launching customers? Waar moet je zijn voor financiering, juridisch advies en startersondersteuning?

Matchmaking en Quick Scan: bepaal je innovatiewaarde
Op Innovationlink LIVE draaide alles om kennis delen en netwerken. Alle schakels in het proces van inventie naar innovatie waren vertegenwoordigd. Tijdens gesprekken van 15 minuten in de Matchmaking corners konden innovators gedurende de dag snel nieuwe contacten leggen met experts en investeerders om hun idee écht verder te brengen. Ook konden ze een Quick Scan boeken om hun innovatiewaarde te laten bepalen.

Met gratis handboek
De toegang voor bezoekers bedroeg € 50. Dat was inclusief alle catering en het handboek 'Van Inventie naar Innovatie' van Hans Kamphuis. Leden van de Innovationlink Community hadden gratis toegang. Het overwegen waard dus om lid te worden.

Bedrijfsdeelname
Bedrijven en organisaties kunnen zich presenteren op Innovationlink LIVE.
Ontdek de mogelijkheden in het overzicht. Als lid van de Innovationlink Community heb je gratis toegang en ontvang je 10% korting op onderstaande kosten.

Bedrijven en organisaties die zich presenteerden op de informatiemarkt
Braventure, De Vos & Partners, Gemeente Tilburg en City Marketing, HalloLex, Innovationlink, Midpoint Brabant, Nederlands Normalisatie Instituut (NEN), V.O. Patents & Trademarks, Octrooicentrum Nederland, Patentwerk, PNO, Progest, Station88, Thoughtline