netwerkevent

26 november | Seats2Meet | Tilburg

Innovationlink LIVE

 

Op dinsdag 26 november 2019 vindt in Tilburg Innovationlink LIVE plaats. Hét netwerkevent dat in één dag alle kennis en experts bij elkaar brengt om van inventie naar succesvolle innovatie te komen. Het event biedt van 9 tot 18 uur een veelzijdig programma met keynotes, presentaties, informatiestands en matchmaking. Ben jij erbij?

Zicht op concrete kansen
Verschillende experts geven antwoord op vragen als: Waar kan/moet je rekening mee houden om een idee goed te beschermen? Op welke manieren kun je geld genereren met ideeën, ontwerpen of patenten? Hoe kom je aan afnemers of launching customers? Waar moet je zijn voor financiering, juridisch advies en startersondersteuning?

Exclusieve matchmaking
Naast inspiratie en praktijkcases kunnen bezoekers van Innovationlink LIVE
gebruikmaken van de exclusieve matchmakingservice. In gesprekken van steeds 15 minuten kun je snel nieuwe contacten leggen met experts en investeerders om jouw idee écht verder te brengen.

Ontvang een gratis handboek
De toegang voor bezoekers bedraagt € 100. Dat is inclusief catering en het handboek “Van Inventie naar Innovatie” van Hans Kamphuis. Als lid van de Innovationlink Community heb je gratis toegang. Voor € 50 meer ben je ook een jaar lang lid. Het overwegen waard dus.

Bestel nu je kaart(en)
De registratie en kaartverkoop zijn gestart. Zodra je je hebt aangemeld, krijg je een persoonlijke code om in te loggen op onze Networkapp. Daar kun je zien wie er nog meer komen, contact maken en discussies starten. De kennis zit in de groep! De uitvoerende organisatie van Innovationlink LIVE is in handen van Obsession. In 2017 en 2018 heeft dit netwerkevent in plaatsgevonden onder de naam PatentMatch.

Bedrijfsdeelname
Bedrijven en organisaties kunnen zich presenteren op Innovationlink LIVE.
Ontdek de mogelijkheden in het overzicht. Als lid van de Innovationlink Community heb je gratis toegang en ontvang je 10% korting op onderstaande kosten.

In ieder geval deelnemende organisaties op 26 november
ABENG | aligned branding, BDO, Brabant Branding, Braventure, GBO, Gemeente Tilburg, Kamer van Koophandel, Midpoint Brabant, Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks, Octrooicentrum Nederland, Patentwerk, PNO, Progest, Rabobank, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Station88, The Link Solutions, Thoughtline, Tilburg City Marketing, VDT