netwerkevent

26 november | Seats2Meet | Tilburg

LIVE voordeel

Bij een dagkaart is inbegrepen:

  • Toegang tot alle presentaties
  • Matchmaking met experts
  • Quick Scan mogelijkheid
  • Handboek t.w.v. € 20
  • Networkapp
  • Informatiemarkt
  • Koffie/thee, lunch en borrel

LEDEN voordeel

De toegang voor leden is GRATIS. Voor € 100 meer ben je heel 2020 lid, inclusief toegang tot alle events, de Networkapp Community en onze 24/7 helpdesk voor advies op maat. Het overwegen waard dus.

Innovationlink LIVE

 

Op dinsdag 26 november 2019 vindt in Tilburg Innovationlink LIVE plaats. Hét netwerkevent dat in één dag alle kennis en experts bij elkaar brengt om van inventie naar succesvolle innovatie te komen. Het event biedt van 9 tot 18 uur een veelzijdig programma met keynotes, presentaties, informatiestands en matchmaking. Ben jij erbij?

Zicht op concrete kansen
Verschillende experts geven antwoord op vragen als: Waar kan/moet je rekening mee houden om een idee goed te beschermen? Op welke manieren kun je geld genereren met ideeën, ontwerpen of patenten? Hoe kom je aan afnemers of launching customers? Waar moet je zijn voor financiering, juridisch advies en startersondersteuning?

Matchmaking en Quick Scan: bepaal je innovatiewaarde
Op Innovationlink LIVE draait alles om kennis delen en netwerken. Alle schakels in het proces van inventie naar innovatie zijn vertegenwoordigd. Tijdens gesprekken van 15 minuten in de Matchmaking corners kun je gedurende de dag snel nieuwe contacten leggen met experts en investeerders om jouw idee écht verder te brengen. Ook kun je een Quick Scan boeken om jouw innovatiewaarde te laten bepalen.

Ontvang een gratis handboek
De toegang voor bezoekers bedraagt € 50. Dat is inclusief alle catering en het handboek 'Van Inventie naar Innovatie' van Hans Kamphuis. Als lid van de Innovationlink Community heb je gratis toegang. Voor € 100 meer ben je een heel jaar lang lid. Het overwegen waard dus.

Bestel nu je kaart(en)
De registratie en kaartverkoop zijn in volle gang. Zodra je je hebt aangemeld, krijg je een persoonlijke code om in te loggen op onze Networkapp. Daar kun je zien wie er nog meer komen, contact maken en discussies starten. De kennis zit in de groep! De uitvoerende organisatie van Innovationlink LIVE is in handen van Obsession. In 2017 en 2018 heeft dit netwerkevent in plaatsgevonden onder de naam PatentMatch.

Bedrijfsdeelname
Bedrijven en organisaties kunnen zich presenteren op Innovationlink LIVE.
Ontdek de mogelijkheden in het overzicht. Als lid van de Innovationlink Community heb je gratis toegang en ontvang je 10% korting op onderstaande kosten.

Bedrijven en organisaties die zich presenteren op de informatiemarkt
Braventure, De Vos & Partners, Gemeente Tilburg en City Marketing, HalloLex, Innovationlink, Midpoint Brabant, Nederlands Normalisatie Instituut (NEN), V.O. Patents & Trademarks, Octrooicentrum Nederland, Patentwerk, PNO, Progest, Station88, Thoughtline