Bekijk de aftermovie van Innovationlink LIVE, hét event van inventie naar innovatie, dat op 26 november plaatsvond in de bekroonde LocHal in Tilburg. Innovators, uitvinders, ondernemers, sprekers en exposanten ontmoetten elkaar in het hart van de Brabantse maakindustrie. Tijdens zijn openingspresentatie zei directeur Hans Kamphuis: "Innovationlink LIVE is een succes als je aan het eind van de dag zoveel mogelijk mensen gesproken hebt." Bezoekers en bedrijven maakten daar volop gebruik van tijdens Matchmaking sessies, QuickScans en presentaties van Tilburgse makers en sprekers.

Ontmoet de 11 schakels
De film geeft een indruk van waar Innovationlink voor staat en gaat: samen innovatie mogelijk maken! Dat begint met de juiste contacten, kennis en middelen. Want een idee is nog geen marktrijp product of dienst. Alle 11 schakels van het innovatieproces waren vertegenwoordigd tijdens Innovationlink LIVE om kennis uit te wisselen, samenwerking te verkennen en een boost te geven aan innovatie.

Verdere groei
Wil jij dat ook? De komende maanden zetten we in op verdere groei van de Innovationlink Community, zodat er nog meer creatieven, makers, ideeënbedenkers, innovators en experts aansluiten. Ga naar onze Community pagina en kies het lidmaatschap dat bij jou past.

Innovationlink

Innovationlink

Innovationlink legt de link tussen vraag en aanbod van innovatie en alles wat erbij komt kijken om uitvindingen en ideeën sneller door te ontwikkelen en succesvol op de markt te brengen.

Leave a Reply